Tlačové správy > 2017 > Tlačová správa

UPC v 3. štvrťroku 2017: viac hodnoty pre zákazníkov, rast predaja a rozširovanie siete

Bratislava, 2.11.2017 – Nová ponuka služieb pre zákazníkov s názvom Happy Home®, spolu s novou kampaňou, a pokračujúce investície do ďalšieho rozšírenia optickej siete, priniesli viac hodnoty pre zákazníkov a podporili rast predaja digitálnych služieb spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA v 3. štvrťroku 2017, s celkovým dosiahnutým počtom 369 400 služieb (RGU's).

Kľúčové momenty za 3. štvrťrok 2017

• Uvedenie novej ponuky Happy Home® a nová vizuálna identita spoločnosti, vrátane nového loga a sloganu „Užite si každú chvíľupodporili predaj televíznych, internetových a telefónnych služieb UPC o ďalších 1 500 v 3. štvrťroku na celkový počet 369 400.
  • Pokračujúce investície do expanzie optickej siete umožnili nárast počtu domácností, ktoré boli na  konci 3. štvrťroka pripojené na giga-ready širokopásmovú sieť UPC v Slovenskej republike, o 4 700 na celkovo 581 200 domácností.
  • Posilnenie konektivity uvedením nového internetového pripojenia až do 500 Mb/s, poskytovaného prostredníctvom inovatívnych WiFi routrov Connect Boxov, je ukážkou superiórnej technológie potvrdzujúcej vedúcu pozíciu internetového pripojenia od UPC

Spoločnosť UPC v SR k 30. septembru 2017 evidovala 369 400 služieb, vrátane:

+1,300

TV

Digitálne domácnosti

+4,700

Martin Miller, generálny riaditeľ UPC Česká a Slovenská republika:

"Spoločnosť UPC má na slovenskom trhu za sebou úspešný tretí štvrťrok, v ktorom vykázala nárast v predaji služieb vo väčšine segmentov. Prispelo k tomu aj uvedenie novej kampane Happy Home®, ktorá stelesňuje superrýchlu Wi-Fi a nekonečnú zábavu pre všetkých členov domácnosti, kedykoľvek a v každom kúte domova. Je to výsledok dlhodobých investícií, ktoré spoločnosť UPC realizuje ako súčasť Liberty Global, najväčšieho svetového poskytovateľa káblových služieb. Vďaka tomu budeme aj v budúcnosti schopní obohacovať našu ponuku a prinášať inovácie, a tým ešte viac napĺňať očakávania a požiadavky našich zákazníkov v súlade s našim novým sloganom „Užite si každú chvíľu."

Happy Home® prináša viac hodnoty pre zákazníkov a silnejšiu konektivitu

S ponukou Happy Home®, ktorá odštartovala v 3. štvrťroku, a novou kampaňou so sloganom „Užite si každú chvíľu“, spoločnosť UPC priniesla viac hodnoty pre zákazníkov a posilnenú konektivitu, podporenú uvedením novej rýchlosti pripojenia až do 500 Mb/s a špičkového WiFi routra Connect Boxu. Všetky tieto skutočnosti podporili nárast predaja internetových služieb v porovnaní s 2. štvrťrokom o 1 300, s celkovým počtom 128 300 na konci 3. štvrťroku. Ponuka Happy Home® v kombinácii s inovatívnou platformou Horizon priniesla zároveň ďalších 400 užívateľov digitálnych TV služieb, s celkovým počtom 164 300 na konci 3. štvrťroku. Keďže Happy Home® ponuka je ako výsledok pokračujúcich investícií do rozšírenia siete sústavne sprístupňovaná v ďalších lokalitách, je zároveň motorom rastu predaja.

Pokračujúce investície do expanzie širokopásmovej siete

Ako výsledok výrazných investícií do rozširovania káblovej siete boli digitálne služby spoločnosti UPC v Slovenskej republike na konci tretieho štvrťroka sprístupnené až pre 581 200 domácností. V medziročnom porovnaní je to nárast o 34 000 domácností. Od začiatku tohto roku bola sieť UPC rozšírená v nových lokalitách v Brezne, Šali, Stupave, Myjave, Seredi či Skalici. Táto expanzia širokopásmovej siete je súčasťou viacročného investičného plánu spoločnosti Liberty Global pod názvom GigaWorld, zameraného na rozšírenie širokopásmovej giga-ready infraštruktúry pre milióny nových domácností naprieč Európou.

O UPC a Liberty Global

Spoločnosť UPC patrí medzi najväčších poskytovateľov TV, internetových a telefónnych služieb na Slovensku a v Českej republike. Pre svojich zákazníkov neustále skvalitňuje svoje služby, ktoré zahrnujú digitálnu a mobilnú televíziu s ponukou programov všetkých žánrov vrátane staníc v HD rozlíšení, širokopásmové internetové pripojenie a telefónne služby. Pre viac informácií o spoločnosti UPC v Slovenskej republike navštívte stránky www.upc.sk.