Či ste menší, alebo väčší podnikateľ, určite ste sa už stretli so situáciou, keď ste sa museli zamyslieť nad motiváciou svojich zamestnancov a jej vplyvom na ich výkonnosť. Skúste teraz chvíľu porozmýšľať – čo je vo vašom podnikaní skutočne najdôležitejšie? Sú to predaje? Dobre nastavená reklama? Zákazníci? Omyl. Ani jedno! Najvzácnejším článkom vášho podnikania sú zamestnanci.

Jeden z najznámejších podnikateľov sveta Richard Branson povedal: „Postarajte sa o svojich ľudí a oni sa postarajú o váš biznis.“ A toto je veru svätá pravda, ktorú je potrebné mať na pamäti každý deň. Darmo budete mať dokonalú reklamu, nádherný produkt, no ak sa zákazník stretne so zle naladeným obchodným zástupcom, čašníkom, operátorom v klientskom centre, bankárom... môže to vášmu menu uškodiť už navždy.

Ako zabezpečiť, aby vaši zamestnanci boli spokojnejší a pozitívne naladení aj v pandemických časoch? Stavte na firemné benefity. Buďte inovatívni a choďte za hranicu štandardných „gastráčov“ či práce z domu. Okrem čerstvého ovocia a chutnej kávy na pracovisku máme pre vás teraz originálnu novinku v prostredí firemných benefitov – internetovú televíziu UPC TV.

Čo môže byť lepšie, ako motivovať svojich zamestnancov benefitom, ktorý si navyše môžete dať do nákladov? Buďte výnimočný a ako jeden z prvých využite možnosť ponúknuť svojim zamestnancom firemný benefit UPC TV.

 

Prečo si vybrať práve UPC TV ako firemný benefit pre svojich zamestnancov?

 

 

1. Využiteľnosť

Množstvo spoločností dnes ponúka firemné benefity, ako napríklad sauna, vstupenky do divadla alebo fitnescentra, no má to jeden háčik. V období pandémie, no často aj v bežnej domácnosti s nedostatkom času, nie je možné tieto benefity naplno využívať. Naopak, internetovú televíziu UPC TV si môžu ľudia zapnúť kedykoľvek a kdekoľvek a spríjemniť si tak chvíle napríklad aj počas lockdownu.

 

 

2. 7-dňový archív

Už žiadne ponáhľanie sa z práce kvôli futbalovému zápasu či obľúbenému seriálu. Vaši zamestnanci si vďaka 7-dňovému archívu UPC TV až s 51 stanicami pozrú svoj obľúbený program kedykoľvek a kdekoľvek až do 7 dní od jeho odvysielania.

 

 

3. Voľnosť

UPC TV je internetová televízia, a teda je jednoducho dostupná všade tam, kde je stabilné internetové pripojenie. Vaši zamestnanci tak ocenia firemný benefit určite aj počas cestovania v rámci celej EÚ, pobytu v hoteloch alebo cestovania s deťmi, ktorým cesta rýchlejšie ubehne sledovaním rozprávok.

 

 

4. Plnšie prasiatko

Vďaka službe UPC TV sa vaši zamestnanci môžu jednoducho zbaviť poplatkov za bežnú káblovú či optickú TV, ktorú mávajú v domácnosti. Ušetrené financie tak môžu efektívne využiť na niečo, čo im urobí radosť. Šetriť si na výlety, cestovanie, obľúbené odevy... jednoducho čokoľvek, čo im vyčarí úsmev na tvári. No a spokojný zamestnanec = produktívnejší zamestnanec.

 

 

5. Jeden účet, tri zariadenia

Vďaka jednému účtu patriacemu vášmu zamestnancovi sa na internetovú televíziu môžu pripojiť viaceré zariadenia. Až traja členovia rodiny teda môžu sledovať program podľa vlastného výberu, kedykoľvek sa im zachce. Aj vám to znie ako recept na šťastnú domácnosť? No a šťastná domácnosť je základným predpokladom spokojného zamestnanca.

 

 

6. Prehľadnosť

K službe UPC TV v moje UPC máte automaticky možnosť správy. To znamená, že presne vidíte, ktorému zamestnancovi bola služba aktivovaná. Ak už zamestnanec nemá o službu záujem, kliknutím na ikonu odpadkového koša je možné službu jednoducho deaktivovať. Registrácia sa tak zruší v priebehu 24 hodín. Rovnako môžete registráciu poskytnúť inému zamestnancovi.

 

 

7. Jedinečnosť

Chcete dať svojim verným a výkonným zamestnancom najavo, že sú pre vás špeciálne vzácni? Tým najlepším môžete k benefitu UPC TV pribaliť aj inteligentný Xiaomi Mi S Box, multimediálneho sprievodcu svetom zábavy.

 

 

8. Jednoduchosť

Zriadenie firemného benefitu UPC TV je maximálne jednoduché, cenovo dostupné a nezaberie vám veľa z vášho vzácneho času.