Na cestách dokáže priveľká rýchlosť narobiť nemalé problémy. Naopak, ak podnikáte, rýchlosť a promptnosť sú základmi úspechu. Každý moderný a úspešný podnikateľ preto nepochybne potrebuje stabilný, spoľahlivý a vysokorýchlostný internet, ktorý nesklame. Nezáleží na tom, či pracujete v oblasti financií, marketingu alebo umenia.

 

To, čo bolo minulý rok nové a rýchle, je už dnes tak trochu zastaralé. V dobe, kedy je už takmer každá činnosť v podnikaní spätá s využívaním internetu, je doslova nemysliteľné, aby vaše plány narušilo zlé internetové pripojenie alebo nebodaj jeho úplný výpadok.

Poďme si povedať niekoľko dôvodov, prečo je medzi podnikateľmi a živnostníkmi stále viac a viac obľúbené pripojenie od UPC Business a prečo ho potrebujete aj VY?

 

 

1) Spoľahlivosť na prvom mieste

Tú očakávajú vaši klienti od vás a rovnako aj vy od ostatných. Inak by to nemalo byť ani v prípade internetového pripojenia. UPC Business prevádzkuje v mestách vlastnú optickú sieť založenú na najmodernejších technológiách. Zabezpečia spoľahlivé a extrémne rýchle pripojenie, kedykoľvek potrebujete. Podnikateľ tak skutočne dostane to, čo si objedná, žiadne mačky vo vreci.

 

 

2) Konferenčné hovory či webináre bez „sekania“

Nie je snáď nič horšie, ako keď počas vášho výkladu prezentácie zdieľate obchodným partnerom vaše myšlienky prostredníctvom prezentácie na zdieľanej obrazovke, do toho si pripravíte dokonalý komentár, no druhá strana obsah počuje a vidí „sekane“. Takto sa aj z najdokonalejšie pripraveného projektu stane razom fiasko a vaše skóre na druhej strane môže ísť rapídne dole. Je lepšie sa takýmto situáciám vyhnúť skôr, než si ich skúsite na vlastnej koži. S rýchlym internetom pre podnikateľov UPC Business.

 

 

3) Rýchlejšia odozva počas používania on-line nástrojov

Veľké firmy, ale i menší živnostníci a podnikatelia čoraz častejšie používajú na prácu rôzne on-line nástroje od tvorby textu on-line cez výrobu grafického obsahu až po živý chat so zákazníkmi na ich malom dokonale prepracovanom e-shope. Aj tu platí, že vďaka rýchlemu pripojeniu máte vyhraté a ušetríte množstvo času.

 

 

4) Služby cloudu (on-line úložisko súborov) samozrejmosťou

Drvivá väčšina ľudí, podnikateľov a firiem dnes využíva cloud na ukladanie dôležitých súborov potrebných k práci. Veľké grafické súbory, množstvo dokumentov, zmlúv, adresárov, tabuliek, grafov, prezentácií... To všetko potrebujete na cloud nahrať alebo z neho stiahnuť v priebehu pár sekúnd či minút. Nekonečné čakanie na stiahnutie súborov celú prácu nepríjemne predĺži a skomplikuje. Zabezpečiť si preto rýchly internet je na nezaplatenie.

 

 

5) Balíček služieb si zostavte na mieru

Rýchlosti, ktoré UPC Business ponúka, sú skutočne imponujúce: rýchlosť 300 Mbit sťahovania za sekundu v spolupráci s 30 Mbit odosielania za sekundu alebo 600/50 Mbit/s či dokonca až 1 000/50 Mbit/s. Internet od UPC Business navyše netrpí agregáciou – sieť je dimenzovaná tak, aby ste vždy dostali tú najvyššiu možnú rýchlosť.

 

 

UPC Business ponúka už v základnom balíčku neobmedzený internet s rýchlosťou až 300 Mbit/s so špecializovanou technickou podporou pre podnikateľov a živnostníkov. Teraz navyše za skvelú cenu iba 9,50 eur mesačne na prvé 4 mesiace. A ak chcete, môžete si k tomu pridať aj špičkový Wi-Fi modem, televíziu či fixnú telefónnu linku. Samozrejme, všetko za zvýhodnenú cenu. Balíček si viete sami zostaviť na mieru na základe vašich aktuálnych potrieb.

Rýchly a stabilný internet je základom podnikania, pretože vás lepšie prepojí s vašimi klientmi, obchodnými partnermi a on-line zákazníkmi. Ak to so svojím podnikaním myslíte vážne, neváhajte a spoľahnite sa na pripojenie od UPC Business!